Quantcast [open] GetItemCraftingInfo bad return 0 values - ESOUI
Thread Tools Display Modes
02/16/18, 02:19 PM   #1
AssemblerManiac
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2014
Posts: 44
[open] GetItemCraftingInfo bad return 0 values

Pretty sure there's a problem with this function

GetItemCraftingInfo(BAG_VIRTUAL, 75365) -- Alkahest, returns 4, 58, 8, 50, 150
GetItemCraftingInfo(BAG_VIRTUAL, 82000) -- Amber Marble, returns 0, 0, nil, nil, nil

Problem occurs on any style, armor trait or weapon trait mat

Doesn't seem to matter if item is in BAG_VIRTUAL or someplace else.

I'm pretty sure this used to return a real value of some type. Inventory Insight was using the values for a way to tell if an ItemKey could be just the ID or needed to be the full link.

Is it an issue because those three mat types can be used in Light/Med or Heavy armor, Wood or Metal weapons? and Wood Shields? (so there isn't a single category they fall into)
  Reply With Quote
02/16/18, 03:21 PM   #2
Dolgubon
 
Dolgubon's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2016
Posts: 297
How about using the function CanItemLinkBeVirtual or CanItemBeVirtual? Since the craft bag slots are itemIds, for any item which can be virtual, it can also be represented as just an itemId.
  Reply With Quote
02/17/18, 01:05 AM   #3
AssemblerManiac
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2014
Posts: 44
Originally Posted by Dolgubon View Post
How about using the function CanItemLinkBeVirtual or CanItemBeVirtual? Since the craft bag slots are itemIds, for any item which can be virtual, it can also be represented as just an itemId.
This will greatly simplify some of our compare functions.

Thanks. Didn't know that type of function existed.
  Reply With Quote

ESOUI » Developer Discussions » Bug Reports » [open] GetItemCraftingInfo bad return 0 values

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off