Quantcast minion doesnt even launch :'( - ESOUI
Thread Tools Display Modes
11/04/16, 06:56 AM   #1
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
minion doesnt even launch :'(

heres the log files got javas both 32 and 64bit versions installed
when i tried to launch minion nothing happens
wind8,1 64bit os
got no antiviruses installed
Attached Files
File Type: log minion.log (2.7 KB, 37 views)
File Type: xml minion.xml (466 Bytes, 40 views)

Last edited by dkhax : 11/04/16 at 07:03 AM.
  Reply With Quote
11/07/16, 01:27 PM   #2
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,051
DEBUG 2016-11-04 15:50:01,428 [Thread-9] gg.minion.util.FeedClient:run(159): Ping Status for http://cdn.mmoui.com/: 403
DEBUG 2016-11-04 15:50:01,452 [Thread-8] gg.minion.util.FeedClient:run(159): Ping Status for http://api.mmoui.com/: 403

Something is preventing Minion from using the 2 URL's listed above. Thats how it communicates with our website to get AddOns. Do you have any internet censor programs running that maybe accidently flagged our mmoui.com domain?
  Reply With Quote
11/07/16, 01:52 PM   #3
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
thanks in advance sir , no i do not have any censor or something like that installed , what else i can do to prevent that issue ?
  Reply With Quote
11/07/16, 01:53 PM   #4
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
ah also when i try to open minions page first i get cloudflare's anti-spam filter that might be the issue? :'(
  Reply With Quote
11/07/16, 05:37 PM   #5
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,051
Very possible, can you provide me with the rayid on the page?

Do you get the same page if you visit http://cdn.mmoui.com/minion/app/img/eso-gameicon.png or do you see the ESO Icon?
  Reply With Quote
11/08/16, 02:59 AM   #6
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
idk if u mean raid with rayid
but i get the same attention required page from cloudflare protection thingy
  Reply With Quote
11/08/16, 08:49 AM   #7
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,051
I mean the RayID, it should be located at the bottom of the protection screen.

Can you take a screenshot of the page and attach it here?
  Reply With Quote
11/08/16, 10:48 AM   #8
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
ah u mean that the thing on the bottom , it is ; 2fea81d3d0592b64
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	minion123.jpg
Views:	53
Size:	192.6 KB
ID:	805  
  Reply With Quote
11/08/16, 02:22 PM   #9
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,051
I added your ip to our whitelist for now, things should work for you now.

The block seems to be directly from cloudflare because its not showing in my cloudflare log. I'm opening a ticket with their support to get more information.
  Reply With Quote
11/08/16, 02:25 PM   #10
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
yes! it works now , thanks a lot!
  Reply With Quote
11/08/16, 02:26 PM   #11
dkhax
Join Date: Apr 2016
Posts: 10
is there anything else that i could do for you?
  Reply With Quote
11/08/16, 02:28 PM   #12
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,051
Originally Posted by dkhax View Post
is there anything else that i could do for you?
Glad it's working for you now.

The screenshot you provided is all I need. Thanks!
  Reply With Quote

ESOUI » Site Forums » Minion » minion doesnt even launch :'(

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off