Quantcast
Download
(17 Kb)
Download
Updated: 06/08/21 02:35 PM
Pictures
File Info
Compatibility:
Blackwood (7.0.5)
Flames of Ambition (6.3.5)
Markarth (6.2.5)
Stonethorn (6.1.5)
Greymoor (6.0.5)
Updated:06/08/21 02:35 PM
Created:11/20/18 08:54 PM
Monthly downloads:236
Total downloads:5,720
Favorites:31
MD5:
7.0.5
Style and Elegance ( Outfit, Idle Animation, Title, Mount, Etc. Loadouts )  Popular! (More than 5000 hits)
Version: 2.03
by: Jodynn [More]
Description
Save your idle animation, mount, outfit, title and appearance collectibles in easily loadable, nameable sets.

To delete an item from the idle animations list right click it in a spot that is not editable
To play an item from the idle animations list left click, note you can't do this if the collections UI is open it must be closed.
Everything else should have tooltips on what to do if not let me know! ( soon so will those )

Settings
Auto Hide/Show : Whenever you open Collections Book or Outfit scene automatically show, and when you close automatically hide.

Show Icon : This will show an icon button you can use to open/hide the UI as well as tell you the keybinding
Keybindings : The keybinding name will update with what you name the outfit loadout, if you haven't made one yet it will do nothing.

Specials thanks to a special kitty who asked me to make this for them :3.



Donation Link


https://www.paypal.com/pools/c/8a80aoQpa4
v2.03 Update for new api

v2.02 Wrap it in a folder so it shows up when downloaded through minion

v2.01 fix nil on initial login to do with titles

v2.0 Added Idle Animations, you can change it globally or per outfit
Fix : Title ids would change whenever ZOS would update your title list, now it respects the string over the id.

v1.5 Fix: Fix some UI sizing

v1.4 Fix: Keep UI button position after moved

v1.3 Add stamina, speed, and inventory mount hiding options.
- Fix various errors.

v1.1 Fix ui elements
Random, rename and title selection were conflicting.

v1.0 Titles and official release
- Also fixed bug with outfits being unable to select no outfit, now you can :)

v0.3 Random
- Random button
- Ctrl-Click random current icon
- Shift-Click to clear icon

v0.2 Keybindings
The keybinding name will update with what you name the outfit loadout, if you haven't made one yet it will do nothing.

v0.1.1
Fix nil exception because silly reasons
Optional Files (0)


Archived Files (13)
File Name
Version
Size
Uploader
Date
2.02
17kB
Jodynn
12/22/20 03:46 PM
2.01
17kB
Jodynn
12/19/20 12:02 AM
2.0
17kB
Jodynn
12/18/20 03:29 PM
2.0
9kB
Jodynn
05/24/20 06:03 PM
1.4
9kB
Jodynn
05/16/20 06:05 AM
1.3
253kB
Jodynn
02/02/20 06:55 PM
1.1
211kB
Jodynn
02/25/19 09:40 AM
1.1
211kB
Jodynn
12/12/18 08:22 PM
1.0
208kB
Jodynn
12/09/18 12:19 AM
0.3
189kB
Jodynn
11/23/18 03:32 PM
0.2
169kB
Jodynn
11/23/18 01:52 PM
0.2
152kB
Jodynn
11/20/18 09:05 PM
0.1
145kB
Jodynn
11/20/18 08:54 PM


Post A Reply Comment Options
Unread 07/22/21, 12:09 AM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Originally Posted by Jodynn
So if you hit the save button, whatever outfit you currently have equipped will put in the outfit box.
I understand the nomenclature I used is a little confusing; I should have named it something like.. Copy Current Outfit or something, I might go back and change all the strings sometime.

sorry for the confusion.
No worries it's all ok now. Thank you so much
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 07/21/21, 07:14 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by Mael Thagg
Earlier I just took a quick look at the outfit list on the left which was good, but now I'm trying to redo my setup and ... really sorry but still having issues.

Actually the dropdown on the left is therefore correct, but if I want to create a new configuration I have problems.

Here is what I did:
- uninstalled by removing the variables then reinstalled the addon
- creation of a "Gladiator" configuration with the "1-Gladiator" outfit
- save
- okay
- creation of a "Gladiator 2" configuration with the "2-Gladiator 2" outfit
- save
- it automatically puts "1-Gladiator" and saves

I hope it's not too annoying to correct. Thank you in advance
So if you hit the save button, whatever outfit you currently have equipped will put in the outfit box.
I understand the nomenclature I used is a little confusing; I should have named it something like.. Copy Current Outfit or something, I might go back and change all the strings sometime.

sorry for the confusion.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/09/21, 03:10 PM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Earlier I just took a quick look at the outfit list on the left which was good, but now I'm trying to redo my setup and ... really sorry but still having issues.

Actually the dropdown on the left is therefore correct, but if I want to create a new configuration I have problems.

Here is what I did:
- uninstalled by removing the variables then reinstalled the addon
- creation of a "Gladiator" configuration with the "1-Gladiator" outfit
- save
- okay
- creation of a "Gladiator 2" configuration with the "2-Gladiator 2" outfit
- save
- it automatically puts "1-Gladiator" and saves

I hope it's not too annoying to correct. Thank you in advance
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/09/21, 12:38 AM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Originally Posted by Jodynn
Originally Posted by Mael Thagg
Originally Posted by Jodynn

It looks like the api is not functioning properly

GetOufitName(index) is not working
Thank you for taking the time to find the problem
I realized I read the wrong API, I'm updating it now!
You know what ? You're great ! Thank you so much !!!
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/08/21, 02:30 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by Mael Thagg
Originally Posted by Jodynn

It looks like the api is not functioning properly

GetOufitName(index) is not working
Thank you for taking the time to find the problem
I realized I read the wrong API, I'm updating it now!
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/04/21, 01:11 AM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Originally Posted by Jodynn

It looks like the api is not functioning properly

GetOufitName(index) is not working
Thank you for taking the time to find the problem
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/03/21, 01:16 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by Jodynn
Originally Posted by Mael Thagg
Hello,

With the arrival of Blackwood there is a small problem: the first outfit detected is that of Companion.

For example, I create at the outfit workshop a Gladiator outfit, then an Adept, in the drop-down list of the addon on the left I only have
- No outfit
- Companion outfit
- Gladiator

Do you think you can do something about it?

Thanks in advance
I plan on fixing it. My significant other is actually who I made the addon for so they reported me first day, just been super busy lately at work so I've been unable to work on it. Soon there will be an update :3
It looks like the api is not functioning properly

GetOufitName(index) is not working
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/03/21, 01:03 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by Mael Thagg
Hello,

With the arrival of Blackwood there is a small problem: the first outfit detected is that of Companion.

For example, I create at the outfit workshop a Gladiator outfit, then an Adept, in the drop-down list of the addon on the left I only have
- No outfit
- Companion outfit
- Gladiator

Do you think you can do something about it?

Thanks in advance
I plan on fixing it. My significant other is actually who I made the addon for so they reported me first day, just been super busy lately at work so I've been unable to work on it. Soon there will be an update :3
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 06/03/21, 08:50 AM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Hello,

With the arrival of Blackwood there is a small problem: the first outfit detected is that of Companion.

For example, I create at the outfit workshop a Gladiator outfit, then an Adept, in the drop-down list of the addon on the left I only have
- No outfit
- Companion outfit
- Gladiator

Do you think you can do something about it?

Thanks in advance
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/10/21, 04:48 PM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Originally Posted by Jodynn

No reason to be sorry! I'm sorry for not knowing why it failed, I'll debug it a bit and try to reproduce.

Did you manually edit the save file at all or was it purely through my UI?

I'm so sorry for the issue!
I only bugged your addon through it, I must have done something wrong somewhere, in game, but I can't remember what.

To put everything back in order I recovered SandE.lua from a previous backup and everything worked as it should then.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/08/21, 12:17 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by Mael Thagg
Hi,

I love your addon too, and it worked perfectly until today. I tried playing around with the emotes a bit, did I do something wrong I don't know but now I get this error message on login:

---
user:/AddOns/SandE/SandEmoteList.lua:277: number expected for loop variables
stack traceback:
user:/AddOns/SandE/SandEmoteList.lua:277: in function 'SandEmoteList:NewTable'

|caaaaaa<Locals> self = [table:1]{specialActionsLength = 1, IDLE = "SandEmoteIDLE", busy = F, index = 1, playableEmotesLength = 250, isRandom = F, DATA_TYPE = 1, stop = F}, scrollData = [table:2]{} </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:996: in function 'EmoteConfigCallback'
|caaaaaa<Locals> comboBox = [table:3]{m_font = "ZoFontGame", m_spacing = 0, m_isDropdownVisible = F, m_sortOrder = T, m_sortsItems = T, m_height = 250, m_name = "SandEWindowEmotesContainerDrop..."}, itemName = "Current", item = [table:4]{name = "Current"}, selectionChanged = T </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:216: in function 'ZO_ComboBox_Base:ItemSelectedClickHelper'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], item = [table:4], selectionChanged = T </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:227: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectItem'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], item = [table:4] </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:232: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectItemByIndex'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], index = 1 </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:236: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectFirstItem'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3] </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1033: in function 'SandE:CreateWindow'
|caaaaaa<Locals> self = [table:5]{CURRENT = "Current", USER = "User", NOCOPY = "x - No Copy - x", NEW = "+ - New - +", bindingStartingIndex = 11360, displayName = "|cffffffS|r|ccccccct|r|caaaaaa...", NOTHING = "x - No Idle Anim - x", currentEmoteIndex = -1, currentEmoteType = "Current", NO_TITLE = "No Title", currentIndex = -1, currentType = "Current", version = 2.01, name = "SandE", disableUpdates = F}, o_comboBox = ud, o_comboBox2 = ud, o_emoteComboBox = ud, o_emoteComboBox2 = ud, o_actionComboBox = ud, o_copyComboBox = ud </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1297: in function 'SandE:Initialize'
|caaaaaa<Locals> self = [table:5] </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1515: in function '(anonymous)'
|caaaaaa<Locals> event = 65536, addonName = "SandE" </Locals>|r
---


The window no longer comes automatically if I open the collections, and if I manually open the addon, the buttons have no text and are therefore inactive

Thank you in advance for your help


[EDIT]


I solved my problem by recovering the SavedVariables\SandE.lua file from the day before saved (yes I do backups and even backups of backups, I'm a little paranoid ). So it came from me who must have made a false manipulation, sorry.
No reason to be sorry! I'm sorry for not knowing why it failed, I'll debug it a bit and try to reproduce.

Did you manually edit the save file at all or was it purely through my UI?

I'm so sorry for the issue!
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/08/21, 12:16 PM  
Jodynn
 
Jodynn's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 2
File comments: 220
Uploads: 10
Originally Posted by serize
Hello! I love this addon and it works perfectly for me. But is it possible to add mementos in the future? Now i use Personality Designer for it and i'd like to have it in one place
I shall look into it
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/04/21, 09:10 AM  
Radiance

Forum posts: 0
File comments: 6
Uploads: 0
Re: Re: Title Lock!

Originally Posted by Jodynn
Originally Posted by Radiance
Hi! I love your Add-On but I have just one issue when I get a new Title the title number changes on the list and I have to go through each outfit to reset the title! So would it be possible to make specific titles lock to an outfit rather than being a number on the list! I hope you understand, IDK if I am explaining this correctly! Thanks
Try out 2.0 and let me know what you think!

It will select whatever id title you had beforehand, but check and make sure those are correct based on the updates when you get a new title, for now on it should stay static with what you pick!
Hello again! Sorry it's been so long! Just wanted to drop by and let you know the Title Lock works now and the Idle animations settings are a dream! I tell all my friends about your Add-on when they ask "How you do that!?!" LOL

Thank You!
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 02/06/21, 10:51 AM  
Mael Thagg

Forum posts: 1
File comments: 31
Uploads: 0
Hi,

I love your addon too, and it worked perfectly until today. I tried playing around with the emotes a bit, did I do something wrong I don't know but now I get this error message on login:

---
user:/AddOns/SandE/SandEmoteList.lua:277: number expected for loop variables
stack traceback:
user:/AddOns/SandE/SandEmoteList.lua:277: in function 'SandEmoteList:NewTable'

|caaaaaa<Locals> self = [table:1]{specialActionsLength = 1, IDLE = "SandEmoteIDLE", busy = F, index = 1, playableEmotesLength = 250, isRandom = F, DATA_TYPE = 1, stop = F}, scrollData = [table:2]{} </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:996: in function 'EmoteConfigCallback'
|caaaaaa<Locals> comboBox = [table:3]{m_font = "ZoFontGame", m_spacing = 0, m_isDropdownVisible = F, m_sortOrder = T, m_sortsItems = T, m_height = 250, m_name = "SandEWindowEmotesContainerDrop..."}, itemName = "Current", item = [table:4]{name = "Current"}, selectionChanged = T </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:216: in function 'ZO_ComboBox_Base:ItemSelectedClickHelper'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], item = [table:4], selectionChanged = T </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:227: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectItem'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], item = [table:4] </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:232: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectItemByIndex'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3], index = 1 </Locals>|r
EsoUI/Libraries/ZO_ComboBox/ZO_ComboBox_Base.lua:236: in function 'ZO_ComboBox_Base:SelectFirstItem'
|caaaaaa<Locals> self = [table:3] </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1033: in function 'SandE:CreateWindow'
|caaaaaa<Locals> self = [table:5]{CURRENT = "Current", USER = "User", NOCOPY = "x - No Copy - x", NEW = "+ - New - +", bindingStartingIndex = 11360, displayName = "|cffffffS|r|ccccccct|r|caaaaaa...", NOTHING = "x - No Idle Anim - x", currentEmoteIndex = -1, currentEmoteType = "Current", NO_TITLE = "No Title", currentIndex = -1, currentType = "Current", version = 2.01, name = "SandE", disableUpdates = F}, o_comboBox = ud, o_comboBox2 = ud, o_emoteComboBox = ud, o_emoteComboBox2 = ud, o_actionComboBox = ud, o_copyComboBox = ud </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1297: in function 'SandE:Initialize'
|caaaaaa<Locals> self = [table:5] </Locals>|r
user:/AddOns/SandE/SandE.lua:1515: in function '(anonymous)'
|caaaaaa<Locals> event = 65536, addonName = "SandE" </Locals>|r
---


The window no longer comes automatically if I open the collections, and if I manually open the addon, the buttons have no text and are therefore inactive

Thank you in advance for your help


[EDIT]


I solved my problem by recovering the SavedVariables\SandE.lua file from the day before saved (yes I do backups and even backups of backups, I'm a little paranoid ). So it came from me who must have made a false manipulation, sorry.
Last edited by Mael Thagg : 02/06/21 at 02:53 PM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 02/05/21, 02:15 PM  
serize

Forum posts: 0
File comments: 9
Uploads: 0
Hello! I love this addon and it works perfectly for me. But is it possible to add mementos in the future? Now i use Personality Designer for it and i'd like to have it in one place
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Post A Reply



Category Jump:

Support AddOn Development!

You have just downloaded by the author . If you like this AddOn why not consider supporting the author? This author has set up a donation account. Donations ensure that authors can continue to develop useful tools for everyone.