Quantcast
Download
(1 MB)
Download
Updated: 03/19/19 05:17 PM
Addon for:
AUI - Advanced UI.
Compatibility:
Wrathstone (4.3)
Updated:03/19/19 05:17 PM
Created:12/18/18 05:11 AM
Monthly downloads:3,607
Total downloads:81,651
Favorites:56
MD5:
AUI - Advanced UI  Popular! (More than 5000 hits)
Version: 2.603a
by: DunkleMaterie [More]
This is a replacing plugin for AUI. In case of using Minion to manage addons please follow the installation instructions below.

Installation instructions
  • Remove any existing AUI (keep SavedVariables)
  • Search and install LibStub
  • Search and install LibMediaProvider
  • Search and install LibAddonMenu
  • Search and install AUI version 2.601b (which has a plug symbol)
- 2.603a
  • REVERT - Support for Battleground HUD Fragment in Framemover

- 2.603
  • Support for Battleground HUD Fragment in Framemover

- 2.602a
  • Correct directory structure in zip file

There was a mistake by uploading the wrong zip file.


- 2.602

- 2.6.01b
  • Add support for Wrathstone
  • Fix some problem concerning loading third party addons (libs) using libstub
  • Fix issue with tooltip on quick slot
Archived Files (6)
File Name
Version
Size
Uploader
Date
2.603
1MB
DunkleMaterie
03/16/19 05:48 PM
2.602a
1MB
DunkleMaterie
03/15/19 06:35 AM
2.601b
1MB
DunkleMaterie
02/25/19 03:37 PM
2.601a
1MB
DunkleMaterie
02/25/19 02:45 PM
2.601
1MB
DunkleMaterie
02/24/19 02:32 PM
2.600
1MB
12/18/18 05:11 AM


Post A Reply Comment Options
Unread Today, 12:37 PM  
blindstargazer

Forum posts: 0
File comments: 2
Uploads: 0
Pllllssss fix this wonderful addon fast! ESO is terrible without it;( I had to install seperate minimap, the quickslot skill bar is down to only 1 item again, and i cant keybind more than 1 either, which is a game breaker for me. Anyone know of an addon that lets u have more than 1 quickslot item on a bar, and also keybind more than the 1 default as well? I tried greyminds quickslot addon, but it messes up the other action bars and it dont seem to work right either ;( Bandits ui has more than 1 quickslot item for the bar, but only one keybind, and the bars keep vanishing, so also useless for me. Patches suck sometimes! AUI is my fave addon, pls fix <3
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread Today, 10:08 AM  
Growlf1

Forum posts: 1
File comments: 8
Uploads: 0
Works in Elsweyr,

if you deactivate Minimap module. I use Votan's instead.

I'm working only with attributes and action bars.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread Today, 06:48 PM  
Alexandriae

Forum posts: 0
File comments: 43
Uploads: 0
Hi Dunkie, are you still updating AUI? After today's update, I'm getting too many errors, I couldn't even clsoe them all Had to disable AUI but I really don't know how to play the game without it! Sensei hasn't logged into ESOUI since March, if you're still around, can you work on a fix for this please?
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread Yesterday, 05:46 PM  
cbankston

Forum posts: 1
File comments: 44
Uploads: 0
Fast Travel

After today's Elsweyr update I could not fast travel until AUI was disabled.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread Yesterday, 07:51 AM  
deflorate

Forum posts: 0
File comments: 5
Uploads: 0
Every time i move i get an error, also have no minimap.

https://i.imgur.com/aHjrK5H.png
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 05/14/19, 06:19 PM  
Martok73

Forum posts: 0
File comments: 10
Uploads: 0
LUA error after updating to 2.603a

Had not updated in awhile (everything was working fine), decided to check for updates today, and one was available, so I updated and now I'm getting this error message.

Code:
user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:172: attempt to index a nil value
stack traceback:
user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:172: in function '(main chunk)'
|caaaaaa<Locals> LMP = tbl, isLoaded = false, showStartMessage = true, hasAzurah = false, GetCustomFontList = user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:6, AUI_OnFastUpdate = user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:26, AUI_OnSlowUpdate = user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:36, AUI_SlashCommand = user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:49, AUI_OnLoad = user:/AddOns/AUI/AUI/AUI.lua:85 </Locals>|r
Think I should have kept the mindset of if it's not broke don't fix it or update it, lol.


Update: After doing some digging and finding out that Sensi is back updating again and you are no longer working on the addon, and completely removing the AUI folder (kept my saved variables file), then installing the new version from his page the LUA error went away and everything is back to normal working fine again. I do want to thank you for all the work you have done on this addon while Sensi was away and keeping it up and running, it is by far the best addon for ESO available and playing without it is not an option... Thank you.
Last edited by Martok73 : 05/14/19 at 06:55 PM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 04/06/19, 08:49 AM  
Angelus8214

Forum posts: 2
File comments: 9
Uploads: 0
Originally Posted by DunkleMaterie
Originally Posted by palejaune
Thanks to you, yes, it happens when I make a /reloadui or I teleport somewhere. Can I send you a log to help you or something? It already happened on my other computer and other eso account few years ago, I don't know how nobody else got it.
Thanks, this information is necessary for me to find a proper way for testing and reproducing the bug. :-)

I will do my best to find and fix this annoying behaviour. Please keep in mind, that addon authors act in their spare time, so it depends when I have enough time between work and children

Best regards

EDIT: Do you have a special anti virus software installed on your machine, something like bitdefender, which prevents arbitrary file actions? If this is the case can you please check whether your eso64.exe has been blocked for these file actions by folder protection?
Seems to happen for me when Azurah is installed. The action bars just reset to their default location.
Edit: More specifically, if you've adjusted the size/scale of the action bars.
Last edited by Angelus8214 : 04/06/19 at 09:00 AM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/25/19, 08:47 PM  
caer_bannog

Forum posts: 0
File comments: 2
Uploads: 0
Mini map doesnt load

I get this error messsage when I log in... It has been happening for about a week or so.

user:/AddOns/AUI/modules/minimap/Pin.lua:10: table index is nil
stack traceback:
user:/AddOns/AUI/modules/minimap/Pin.lua:10: in function '(main chunk)'
|caaaaaa<Locals> isInit = false, imperialCityMapIndex = 26, ObjectiveContinuous = tbl </Locals>|r

When I try to dismiss the error...

user:/AddOns/AUI/modules/minimap/Minimap.lua:70: function expected instead of nil
stack traceback:
user:/AddOns/AUI/modules/minimap/Minimap.lua:70: in function 'AUI.Minimap.Load'
|caaaaaa<Locals> defaultThemeData = tbl, blankThemeData = tbl </Locals>|r
user:/AddOns/AUI/AUI.lua:124: in function 'AUI_OnLoad'
|caaaaaa<Locals> p_eventCode = 65536, p_addOnName = "AUI" </Locals>|r
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/25/19, 01:04 AM  
draevshaem_

Forum posts: 0
File comments: 11
Uploads: 0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frame mover

Originally Posted by DunkleMaterie

Thank you

I think it is now testable, but don't want to provide it as minion update. If anyone is willing to test it and provide me feedback, can download and manually extract it to Addons folder from this url:

https://www.dropbox.com/s/s5xuxsi7ks...-beta.zip?dl=0

Just in case remove the entry "battle_ground_meter" from Documents\Elder Scrolls Online\live\SavedVariables\AUI.lua file (search for the entry name) and remove the whole section.

Thank you all for reporting and supporting to make it possible to fix this issue.
Hi,

test it, nothing good happens. Got not much time now. Try more test later.

BR.
Last edited by draevshaem_ : 03/25/19 at 01:04 AM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/24/19, 08:43 PM  
palejaune
 
palejaune's Avatar

Forum posts: 8
File comments: 9
Uploads: 0
Sure, take you time
But I'm not sure how you can reproduce it, except if I was alone to move the spellbar before, that's strange that I'm the only one who get this bug.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/24/19, 09:35 AM  
DunkleMaterie
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 5
File comments: 107
Uploads: 6
Originally Posted by palejaune
Thanks to you, yes, it happens when I make a /reloadui or I teleport somewhere. Can I send you a log to help you or something? It already happened on my other computer and other eso account few years ago, I don't know how nobody else got it.
Thanks, this information is necessary for me to find a proper way for testing and reproducing the bug. :-)

I will do my best to find and fix this annoying behaviour. Please keep in mind, that addon authors act in their spare time, so it depends when I have enough time between work and children

Best regards

EDIT: Do you have a special anti virus software installed on your machine, something like bitdefender, which prevents arbitrary file actions? If this is the case can you please check whether your eso64.exe has been blocked for these file actions by folder protection?
Last edited by DunkleMaterie : 03/24/19 at 09:38 AM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/24/19, 06:09 AM  
palejaune
 
palejaune's Avatar

Forum posts: 8
File comments: 9
Uploads: 0
Thanks to you, yes, it happens when I make a /reloadui or I teleport somewhere. Can I send you a log to help you or something? It already happened on my other computer and other eso account few years ago, I don't know how nobody else got it.
Last edited by palejaune : 03/24/19 at 06:11 AM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/24/19, 04:53 AM  
DunkleMaterie
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 5
File comments: 107
Uploads: 6
Originally Posted by palejaune
I installed all as explained but it seem AUI doesn't remember any changes I make? To be exact it remember all the positions but the bars appears in default positions. The same for the spacings. When I move something a bit, all comeback at the right configuration, but when I teleport somewere, the bug occurs again.
Thank you for reporting. Does it also happen in case of you perform a /reloadui command in chat?

Regards
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/23/19, 01:40 PM  
palejaune
 
palejaune's Avatar

Forum posts: 8
File comments: 9
Uploads: 0
I installed all as explained but it seem AUI doesn't remember any changes I make? To be exact it remember all the positions but the bars appears in default positions. The same for the spacings. When I move something a bit, all comeback at the right configuration, but when I teleport somewere, the bug occurs again.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 03/23/19, 05:46 AM  
DunkleMaterie
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 5
File comments: 107
Uploads: 6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frame mover

Originally Posted by draevshaem_
Code:
["battle_ground_meter"] = 
                    {
                        [1] = 
                        {
                            ["anchor"] = 
                            {
                                ["offsetY"] = 0,
                                ["offsetX"] = 0,
                                ["relativePoint"] = 12,
                                ["point"] = 9,
                            },
                        },
                    },
UPD.

Uncomment BG section in frame mover and go to BG, it's changed

Code:
["battle_ground_meter"] = 
                    {
                        [1] = 
                        {
                            ["anchor"] = 
                            {
                                ["offsetX"] = 372,
                                ["point"] = 9,
                                ["relativePoint"] = 9,
                                ["offsetY"] = -217,
                            },
                        },
                    },
BR.
Thank you

I think it is now testable, but don't want to provide it as minion update. If anyone is willing to test it and provide me feedback, can download and manually extract it to Addons folder from this url:

https://www.dropbox.com/s/s5xuxsi7ks...-beta.zip?dl=0

Just in case remove the entry "battle_ground_meter" from Documents\Elder Scrolls Online\live\SavedVariables\AUI.lua file (search for the entry name) and remove the whole section.

Thank you all for reporting and supporting to make it possible to fix this issue.
Last edited by DunkleMaterie : 03/23/19 at 05:47 AM.
Report comment to moderator  
Reply With Quote
Post A Reply



Category Jump: