Quantcast UI errors after murkmire - ESOUI
Thread Tools Display Modes
10/24/18, 09:58 AM   #1
ninjxs
Join Date: Oct 2018
Posts: 2
Question UI errors after murkmire

after murkmire when i try to look at a region on the map it instead just gives me this error message. the only way to fix is to disable all add ons is there another way to fix this? . ive also tried disabling the listed addon in the error and it did it again with another one.





Last edited by ninjxs : 10/24/18 at 10:01 AM.
  Reply With Quote
10/24/18, 10:14 AM   #2
sirinsidiator
 
sirinsidiator's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,224
Have you tried updating your addons? This error has been fixed already.
__________________
>siri.exe MyAddon
Does your addon work? [y/n] n
There is a typo in there.
I finally got a Patreon page!
  Reply With Quote
10/24/18, 11:17 AM   #3
ninjxs
Join Date: Oct 2018
Posts: 2
Originally Posted by sirinsidiator View Post
Have you tried updating your addons? This error has been fixed already.
updated addons and it works now . thx
  Reply With Quote

ESOUI » AddOns » AddOn Help/Support » UI errors after murkmire

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off