Thread Tools Display Modes
10/05/20, 01:18 PM   #1
@DeadSoon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2018
Posts: 22
[fixed] House "Bastion Sanguinaris" is not listed in house section

When owning the house "Bastion Sanguinaris", for some reasons it is not listed in the list of owned houses in the right section of the map scene. Furthermore, the house is missing when calling WORLD_MAP_HOUSES_DATA:GetHouseList()

For the usual player this is only a visual bug, because he/she would use the collection menu to port to this residence. However, my addon displays all the owned houses and I get all the information of the houses through WORLD_MAP_HOUSES_DATA:GetHouseList(). So in the end, the "Bastion Sanguinaris" is also missing in my list.

This bug is confirmed by several users but it seems to appear irregularly. One user told me, that the house has suddenly appeared again in the house list of the map (and also in my addon) for a moment (until next game restart).

It would be great if the developers can check this. The house "Bastion Sanguinaris" (houseId: 79 & zoneId: 1220) seems not correctly registered in WORLD_MAP_HOUSES_DATA.

Thanks and best regards
 
10/13/20, 03:31 PM   #2
ZOS_DanBatson
ZOS Staff!
 
ZOS_DanBatson's Avatar
Yes this person is from ZeniMax!
Join Date: Jul 2015
Posts: 181
We know about this and a fix should be in on PTS. We don't know exactly how it originally happened, but some data ended up getting corrupted. So we uncorrupted it and added logs to let us know if it gets corrupted again.
 
10/22/20, 06:02 AM   #3
@DeadSoon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2018
Posts: 22
Originally Posted by ZOS_DanBatson View Post
We know about this and a fix should be in on PTS. We don't know exactly how it originally happened, but some data ended up getting corrupted. So we uncorrupted it and added logs to let us know if it gets corrupted again.
I can confirm that the bug is fixed on PTS. At the latest in 2 weeks it is then also on the live servers.

Thanks for the fix and the fast response!
 

ESOUI » Developer Discussions » Bug Reports » [fixed] House "Bastion Sanguinaris" is not listed in house section

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off