Quantcast
Quest map - ESOUI
Thread Tools Display Modes
07/01/20, 01:18 PM   #1
Xa6er
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Quest map

I have installed quest map on both mine and my OH computer. Same installation, same files. However on his computer you have a ! where you can hand in quest, on my computer however, there is no such thing.

I have compare the computers and they have the same files and lib files so i do not understand why it is not working on my computer. Can anyone please help before i rage quit...

Thanks..

https://ibb.co/ZHbSVqs

Last edited by Xa6er : 07/01/20 at 02:05 PM. Reason: added a link
  Reply With Quote
07/01/20, 06:45 PM   #2
Baertram
 
Baertram's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2014
Posts: 3,034
Did you check the QuestMap settings and set it up the same?

Try to logout, find the file "shader_cache.cooked" in your "users/.../documents/elder scrolls online/live/" folder and delete it.
Login (takes a bit longer this time) again and try then.

If this does not help: PLEASE DISABLE ALL OTHER ADDONS! Just try with QuestMap and the needed libraries. Maybe another addon interfers.
You need to enable the addons you got enabled before one after another then to find out which one does.
  Reply With Quote
07/02/20, 03:22 AM   #3
Xa6er
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Originally Posted by Baertram View Post
Did you check the QuestMap settings and set it up the same?

Try to logout, find the file "shader_cache.cooked" in your "users/.../documents/elder scrolls online/live/" folder and delete it.
Login (takes a bit longer this time) again and try then.

If this does not help: PLEASE DISABLE ALL OTHER ADDONS! Just try with QuestMap and the needed libraries. Maybe another addon interfers.
You need to enable the addons you got enabled before one after another then to find out which one does.
I have tried it all. Would a compete reinstall be my last chance? nothing seams to be working.
  Reply With Quote
07/02/20, 03:43 AM   #4
Marazota
Join Date: Sep 2015
Posts: 193
open map and check filters for quests
  Reply With Quote
07/02/20, 04:12 AM   #5
Xa6er
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Originally Posted by Marazota View Post
open map and check filters for quests
I have been ticking and unticking them all day.
  Reply With Quote
07/02/20, 05:54 AM   #6
Xa6er
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Complete reinstall.. It works now..
  Reply With Quote

ESOUI » AddOns » AddOn Help/Support » Quest map

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off