Quantcast Doesn't Work - ESOUI
Thread Tools Display Modes
04/23/14, 07:40 PM   #1
violante
Join Date: Apr 2014
Posts: 4
Doesn't Work

everytime i start this program it just sits at loading

http://s864.photobucket.com/user/Jus...cf273.png.html
  Reply With Quote
04/23/14, 07:56 PM   #2
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,188
Hi violante,

Can you post your minion.xml and minion0.log? They are located in your windows user directory under the .minion folder. C:\Users\<your windows username>\.minion\

That should help me diagnose your problem. Thanks!
  Reply With Quote
04/23/14, 09:14 PM   #3
violante
Join Date: Apr 2014
Posts: 4
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<minion>
<config-version>2</config-version>
<version>2.0.0-SNAPSHOT</version>
<build>cff353392d3ca05caacc7f2ae4563017a6a79be5</build>
<client>
        <concurrent-updates>2</concurrent-updates>
        <game-scan-depth>4</game-scan-depth>
    </client>
<user>
<ga-user-id>5b412574-75ce-4b00-9844-49935ad3478d</ga-user-id>


<login-id>Guest</login-id>
</user>
<games>
<game addon-path="QzpcVXNlcnNcUzlJbWFnZVxNeSBEb2N1bWVudHM=" auto-update="false" game-id="ESO" unique-game-id="ESO-1"/>
</games>
</minion>

http://pastebin.com/34RfHSCM
because the log was so big, i put it in pastebin for ya
  Reply With Quote
04/23/14, 10:00 PM   #4
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,188
Your addon path is set to C:\Users\S9Image\My Documents which isnt correct.

Here is how you can fix it:

1. Close Minion
2. Delete your minion.xml
3. Start Minion
4. When asked to add a game select ESO and navigate to:
C:\Users\S9Image\Documents\Elder Scrolls Online\liveeu\AddOns (I assume you are on the EU mega server?)

*Keep in mind the folder name is Documents, not My Documents

Let me know if that helps.
  Reply With Quote
04/23/14, 10:27 PM   #5
violante
Join Date: Apr 2014
Posts: 4
no North America
  Reply With Quote
04/23/14, 10:29 PM   #6
violante
Join Date: Apr 2014
Posts: 4
got that fixed , but now i can't login. when i hit login it just sits there and doesnt login.
  Reply With Quote
04/23/14, 11:19 PM   #7
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,188
Originally Posted by violante View Post
got that fixed , but now i can't login. when i hit login it just sits there and doesnt login.

Just use it as a guest for now. I believe there is some maintenance going on with the authentication server at the moment. Right now Minion doesn't have any features that require an account. Although in the future there will be a few that need one.
  Reply With Quote

ESOUI » Site Forums » Minion » Doesn't Work

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off