Thread Tools Display Modes
10/30/23, 01:23 PM   #1
Marcus
Join Date: May 2014
Posts: 11
Is It Broke?

Minion worked fine for me this morning. This afternoon I try to run it and it gets stuck at Loading ESO Addons. Closed it, ran it again, same thing. Uninstalled, rebooted, reinstalled.. same thing. Every now and then it pops up a dialog asking me where the addons are. I point it to the right directory, and it goes back to the blue scanning line. Tried deleting the .minion folder - same issue.


Anyone have a clue what I should do next???
  Reply With Quote
10/30/23, 01:50 PM   #2
Saihus
Join Date: Aug 2023
Posts: 1
same thing

Does it seem like it was temporary? it started working normally again. good luck.

Last edited by Saihus : 10/30/23 at 02:43 PM. Reason: temporary problem.
  Reply With Quote
10/30/23, 04:16 PM   #3
Baertram
Super Moderator
 
Baertram's Avatar
WoWInterface Super Mod
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2014
Posts: 5,104
Close, delete minion.xml, check the troubleshooting guide (sticky thread) and follow it.
And at patch days it can also happen that esoui.com,and thus Minion, got more load. Try later again then
  Reply With Quote
10/30/23, 08:17 PM   #4
Marcus
Join Date: May 2014
Posts: 11
Turns out it was working, just REALLY slow. I opened the log in SublimeText, which can be set to update files as they change. I watched it add 5-10 lines a minute, minute after minute. Finally, a half hour later, it finished loading. I updated the few addons that needed it, and it worked normally. And it's still working normally now. First time I've ever see that happen. Next big patch, I'll be a little more patient.
  Reply With Quote

ESOUI » Site Forums » Minion » Is It Broke?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off