Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
12/02/20, 04:25 AM   #1
@DeadSoon
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2018
Posts: 22
[open] Guilds: Number of members is displayed/returned incorrectly

Hello,

for some reasons the number of active members (guild size) is returned incorrectly for smaller guilds (of which I am not a member). For larger guilds it is returned correctly and accurate but for guilds that have only 1-20? members it just returns 0 all the time. I access the data on the following way:

Lua Code:
  1. GUILD_BROWSER_MANAGER:RequestGuildData(guildId)
  2.  
  3. -- some delay.... I know the data is not available instantly
  4.  
  5. local guildData = GUILD_BROWSER_MANAGER:GetGuildData(guildId)
  6. d(guildData.size)  -- accurate number for a big guild but stays 0 for a small guild

Of course, the number is returned correctly if Im a member of the guild -> the bug appears only when viewing other guilds. Furthermore, the number is always the same as displayed in the guild information. I supose I access the data the same way the game itself does. Therefore, the bug is also present e.g. when you open a guild chat link of a small guild.
  1. Is there any mistake in my approach or exists another way to access the size of a guild I am not a member of?
  2. Is there a intentional minimum size limit in order to prevent the server from calculating the size for all the smaller guilds!?
  3. Or is it just a bug, what I think?

Thanks in advance

Last edited by @DeadSoon : 12/02/20 at 04:47 AM.
  Reply With Quote
 

ESOUI » Developer Discussions » Bug Reports » [open] Guilds: Number of members is displayed/returned incorrectly

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off