Thread Tools Display Modes
09/09/23, 03:33 PM   #1
Knixi67
Join Date: Sep 2023
Posts: 3
Inventory insight

I keep getting a window open that I can't interact with at all. When I keybound it, it works fine but when I go into housing editor, the window shows up and I have to exit the editor. Makes placing items impossible. Help??
  Reply With Quote
09/09/23, 09:22 PM   #2
NeuroticPixels
Addon Addict
 
NeuroticPixels's Avatar
Premium Member
Join Date: May 2019
Posts: 210
Did you set
Focus search box to OFF?
and
Hide Close Button to OFF?
If those don't work, maybe consider turning off Houses > Collect furniture in houses.

If that doesn't work, completely disable Inventory Insight and see if you can still produce the problem of not being able to place objects in your homes.

Edit: If you turn off "hide close button", and Inventory Insight UI pops up when you pull up the housing editor, press Enter or . (period key) to gain control of your cursor. And then hit the big X at the top of the Inventory Insight UI. It won't pop up again after that unless you use the keybind.

Last edited by NeuroticPixels : 09/09/23 at 09:24 PM. Reason: More explanation of the exit button.
  Reply With Quote
09/10/23, 01:25 PM   #3
Knixi67
Join Date: Sep 2023
Posts: 3
thanks I'll try that
I did disable Inventory insight until I get it fixed
  Reply With Quote
09/11/23, 11:31 PM   #4
NeuroticPixels
Addon Addict
 
NeuroticPixels's Avatar
Premium Member
Join Date: May 2019
Posts: 210
Any luck? I'm just curious.
  Reply With Quote
09/12/23, 07:17 PM   #5
Knixi67
Join Date: Sep 2023
Posts: 3
sorry none at all
  Reply With Quote
09/12/23, 08:11 PM   #6
Sharlikran
 
Sharlikran's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2014
Posts: 638
Inventory insight will attach itself to a Scene if you open the window, which is expected behavior. So at some point you opened the window while placing furniture. It doesn't do that by default.

You can toggle the window by using the hotkey you assigned or /ii toggle. Since that is hard to read depending on the font I will put this in caps but remember you have to use the command in lowercase in game.

Code:
/II TOGGLE
If this window does not close using either of those methods while you are trying the place furniture then exit the game and from the SavedVaraibles folder delete the 'IIfA.lua' and then open the game and log in.
  Reply With Quote

ESOUI » AddOns » AddOn Help/Support » Inventory insight

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off