Quantcast seems the menu is repeating itself when i add a search into guildstore - ESOUI
Thread Tools Display Modes
08/23/19, 03:05 PM   #1
Anceane
 
Anceane's Avatar
Join Date: Feb 2014
Posts: 251
seems the menu is repeating itself when i add a search into guildstore



I only noticed this since few days, so ... i am not sure if it was there before or not , sorry hehe

But as you can see the same options repeat themselves into the menu (it does that each time not matter your choice)

Well its not a biggie but as i dont know if its normal, here i go posting
__________________

Last edited by Anceane : 08/24/19 at 10:14 AM.
  Reply With Quote
09/01/19, 06:30 AM   #2
sirinsidiator
 
sirinsidiator's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,305
Does it happen too when only AGS and dependencies are enabled? I've tried to reproduce it, but for me it works fine, so it may be a problem with another addon.
__________________
Like what I do? Support me on Patreon!
>siri.exe MyAddon
Does your addon work? [y/n] n
There is a typo in there.
  Reply With Quote
09/01/19, 07:57 AM   #3
Anceane
 
Anceane's Avatar
Join Date: Feb 2014
Posts: 251
Originally Posted by sirinsidiator View Post
Does it happen too when only AGS and dependencies are enabled? I've tried to reproduce it, but for me it works fine, so it may be a problem with another addon.
Oh sorry i should have removed this post.

I had this problem for about 4 or 5 days, and suddenly after some addons update, the error vanished. I tried to reproduce it, but no. I remember that i updated 1 or 2 libs, so may be that was it.

If needed i can retrace which libs i updated though

Thank you!!
__________________
  Reply With Quote
09/01/19, 08:09 AM   #4
Baertram
 
Baertram's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2014
Posts: 2,574
Should have been LibCustomMenu then.
  Reply With Quote
09/01/19, 08:29 AM   #5
sirinsidiator
 
sirinsidiator's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,305
It's fine if it is gone with an update. No need to waste time searching for the cause.
__________________
Like what I do? Support me on Patreon!
>siri.exe MyAddon
Does your addon work? [y/n] n
There is a typo in there.
  Reply With Quote

ESOUI » AddOns » AddOn Help/Support » seems the menu is repeating itself when i add a search into guildstore

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off